اقدامات عملی جهت پیشگیری و مقابله با باج‌افزار wannacrypt

در روزهای اخیر باج افزاری تحت عنوان wannacrypt با قابلیت خود انتشاری در شبکه کشور ها شیوع یافته است. براساس رصدهای انجام شده توسط مرکز ماهر، این بدافزار در سطح شبکه کشور ما نیز رصد شده است.

تا این لحظه بیش از 200 قربانی این باج افزار در کشور که بیشتر این آلودگی ها در حوزه پزشکی و سلامت شناسایی شده و اقدام جهت رفع آلودگی و پاکسازی آنها از سوی تیم های امداد و نجات مرکز ماهر (مراکز آپا) مستقر در  استان های کشور در دست انجام می باشد.

این حمله را می‌توان بزرگترین حمله آلوده نمودن به باج‌افزار تاکنون نامید. این باج‌افزار به نام‌های مختلفی همچون WannaCry، Wana Decrypt0r، WannaCryptor و WCRY شناخته می‌شود. این باج‌افزار همانند دیگر باج‌افزار‌ها دسترسی قربانی به کامپیوتر و فایل‌ها را سلب کرده و برای بازگرداندن دسترسی درخواست باج می کند.

برای مقابله با این باج افزار شرکت مایکروسافت اقدام به ارائه ی یک پچ امنیتی نموده است که در ادامه دو دستور العمل برای مقابله و حذف این باج افزار ارائه گردیده است.

لینک دانلود مستقیم - اقدامات عملی جهت پیشگیری و مقابله با باج‌افزار wannacrypt

لینک دانلود مستقیم - راهنمای امنیتي مایکروسافت برای باجافزار wannacrypt