تمامی CPU های ساخته شده در پنج سال اخیر وصله نرم افزاری Spectre - Meltdown را دریافت خواهند کرد.

معایب پردازشگری Spectre و Meltdown صنعت را تکان داده است، اما شرکت ها با سرعت هرجه تمام­تر در حال انتشار وصله­ های نرم افزاری هستند تا مشکلات را حل کنند. مدیر عامل اینتل Brain Krzanich در سخنرانی CES اظهار داشت که این شرکت 90 درصد از تمامی پردازنده های تولید شده در طی پنج سال گذشته که تحت تاثیر این سوء استفاده قرار دارند را پایان هفته، وصله نرم افزاری مناسب را برایشان منتشر می­کند. وصبه نرم افزاری 10 درصد باقی مانده از این پردازشگرها نیز در پایان ژانویه منتشر خواهد شد.

یکی از بزرگترین نگرانی هایی که در مورد وصله­های نرم افزاری وجود دارد این است که آنها بر عملکرد سیستم تاثیر خواهند گذاشت. Krzanich بیان نمود: "ما اعتقاد داریم که کارایی این به روز رسانی­ها به شدت به حجم کاری و سربار وابسته است". همچنین Krzanich اضافه کرد که "سربار به وجود آمده ممکن است برروی برخی تاثیر بیشتری داشته باشد تا سایر افراد، بنابراین ما در حال کار با صنایع برای به حداقل رساندن سربار در طول زمان هستیم."

در حالی که Specter  و  Meltdown باعث نگرانی شده­اند، Krzanich بیان نمود که هنوز هیچ مورد شناخته شده ای از این آسیب پذیری ها مورد سوء استفاده قرار نگرفته است. "در حال حاضر هیچ اطلاعاتی دریافت نکرده ایم که از این سوء استفاده ها برای به دست آوردن اطلاعات مشتری استفاده شده باشد. ما به طور خستگی ناپذیری برروی این مسائل در حال کار هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که این کار انجام شود."

مدیر اجرایی مراقب بود تا از مسائل مربوط به طراحی عذرخواهی کند. او گفت که همکاری بین شرکت های حوزه فن آوری برای حل این "مشکل صنعتی سراسری" بسیار قابل توجه است.

درحالی که افرادی که در این پنج سال اخیر پردازشگر خود را تهیه کرده­ اند نیاز نیست تا مدت زمان طولانی را برای دریافت وصله های نرم افزاری صبر نمایند. اما در خصوص افرادی که قبل تر از این مدت پردازشگر خود را تهیه کرده اند حرفی به میان نیامد.

هفته گذشته، مشخص شد که Krzanich در ماه نوامبر درست هنگامی که او از آسیب پذیری های ذکر شده مطلع گردیده، 39 میلیون دلار از سهام خود را فروخته است. اینتل ادعا می کند که این فروش، بخشی از برنامه های از پیش تعیین شده (PDP) بوده و ارتباطی با این موضوع ندارد.