شکایت به پلیس در خصوص حمله باج افزار به خانه نشر در دهلی

پلیس گفته است که مدیر کل یک خانه نشر شکایتی مبنی بر اینکه سیستم هایشان هک شده و مجرمان درخواست باج در واحد بیت کوین را دارند ارسال کرده است.

Sanjay Garg مدیر کل با ناشران Rachna Sagar امروز در خصوص حمله باج افزاری یک شکایت ارسال نمودند. وی بیان نمود هنگامی که کارکنان خانه نشر در روز 9 اوت به محل کار خود رسیدند . آن ها قادر نبودند که به فایل های کاری خود دسترسی پیدا کنند. Garg در شکایت خود بیان نموده است که: "ما چندین بار برای دسترسی به فایل ها سعی نمودیم اما در هر دفعه با خطا مواجه شدیم. یک پیام از منبعی نامعلوم بیان می کرد که تمامی فایل ها رمزنگاری شده اند. اگر ما بخواهیم فایل ها را رمزگشایی کنیم باید با هکر را ارتباط برقرار کنیم و مقدار باج آنان را در واحد بیت کوین پرداخت نماییم و پس از پرداخت تمامی فایل ها رمزگشایی خواهد شد. بعد از خواندن این پیام کاملا مشخص است که سیستم های ما هک شده و نرم افزار حسابداری و ایمیل به خطر افتاده اند و داده های ما دزدیده و قفل شده اند. این شکایت به پلیس رسید و ثبت گردید. پلیس همچنین بیان نموده است که آی پی آدرس های استفاده شده برای هک نرم افزارهای کمپانی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و جزئیات و محل آن تعیین خواهد شد.