مایکروسافت اعلام کرد که زمان کنار گذاشتن پسوردها فرا رسیده است.

مهم نیست که تا کنون چندین بار به مردم در خصوص پسورهایشان هشدار داده شده است. در هر صورت اکثر پسوردها رضایت بخش نیست. پسوردها سرقت هویت را برای هکرها آسان می­ کنند و یکی از منابع اصلی در از دست دادن اطلاعات هستند. این امر یکی از دلایل مایکروسافت برای کنار گذاشتن پسور می­ باشد.

این شرکت ردموندی بیان نمود که پسوردها مربوط به روزهای اولیه­ ی محاسبات کلمپیوتری می­ باشند که دیگر مفید بودن خود را از دست داده­ اند و تغییر مکرر آنان به رشته­ هایی که بخاطر سپردن آن دشوار می ­باشد بهترین یا امن­ترین راه حل نمی­ باشد.

برت آرسنو، معاون شرکت مایکروسافت و مسئول امنیت اطلاعات بیان نمود: "برای چندین دهه است که صنعت برروی وسایل ایمن تمرکز کرده است. مدل فعلی نیاز به باز سازی است. امنیت وسایل بسیار مهم می ­­باشد اما این امر کافی نیست. ما باید برروی امنیت افراد تمرکز کنیم. ما می­ توانیم امنیت را با تبدیل خود افراد به رمز عبور افزایش دهیم."

یکی از پاسخ­ های مایکروسافت به آنچه که آن را به عنوان مشکل رمز عبور می­بیند، تکنولوژی Windows Hello است که هویت کاربران را با استفاده از چهره، اثر انگشت و حتی اسکن شبکه چشم تایید می­ کند. این کمپانی بیان کرد که نزدیک به 70 درصد از کاربران ویندوز 10 از این تکنولوژی به جای پسورد استفاده می­ کنند.

مایکروسافت همچنین عضو هیئت مدیره­ ی FIDO نیز م ی­باشد. اتحادیه­ ی تایید هویت سریع آنلاین با رهبران تکنولوژی همچون گوگل و اینتل نیز کار می­ کند تا مشخصات و استانداردهایی برای یک تکنولوژی جایگزین رمز عبور مانند USB Token، احراز هویت بیومتریک و راه حل­ هایی بر مبنای موبایل را توسعه دهد.

اما تکنولوژی Windows Hello، مصون از خطا نیست. در هفته گذشته شرکت امنیتی آلمانی SYSS متوجه شدند که با پرینت تصویر سر افراد می­ توانند این قابلیت ویندوز 10 را دور بزنند. هرچند که این خصوصیت برروی ویندوزهایی که هنوز آپدیت Fall Creator را دریافت نکرده­ اند انجام پذیر است.

شرکت بزرگ دیگری که احراز هویت بیومتریک را توسعه می­ دهد اپل است. علی رغم اینکه چندین بار سیستم Face ID توسط عکس­ ها و بستگان کاربران فریب خورده است، هنوز انتظار می رود این سیستم در سال های آینده در دستگاه های دیگر شرکت اپل قرار گیرد.