مرکز تخصصی آپا خوارزمی در هفته پژوهش سال 96

برپایی غرفه مرکز تخصصی آپا خوارزمی به مناسبت هفته پژوهش

غرفه مرکز تخصصی آپا خوارزمی در هفته پژوهش در تاریخ 11 ام تا 13 ام آذر در پردیس کرج و در تاریخ 26 ام تا 28 ام در پردیس تهران دانشگاه خوارزمی پذیرای دانشجویان، اساتید و علاقمندان حوزه ی فناوری اطلاعات و ارتباطات بود. در راستای برگزاری این نمایشگاه، غرفه تخصصی آپا خوارزمی توسط مسئولین مورد بازدید قرار گرفت. در این نمایشگاه مرکز آپا نیز به معرفی خود و دستاوردهای خود پرداخت که در ادامه خبر به شرح آن پرداخته شده است.

در غرفه های مرکز تخصصی آپا و مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه برای اولین بار در دانشگاه های ایران آنتی ویروس سیمانتک اورجینال به رایگان در دسترس دانشجویان و اعضای محترم هیئت علمی قرار گرفت. همچنین در این نمایشگاه به کلیه ی علاقمندان و بازدید کنندگان، خدماتی از قبیل دسترسی به آرشیو کامل ماهنامه، وب اپلیکیشن واکاوی پورت ها، شبکه اجتماعی شاب و خبرخوان خوارزمی ارائه گردید. خدمات نامبرده با استقبال پرشور دانشجویان و سایر علاقمندان همراه بود.

همچنین غرفه مرکز تخصصی آپا با استفاده از شرایط موجود به ارائه ی فعالیت های خود در زمینه آموزش، امنیت و تولید ابزار پرداخت و با توضیح و معرفی دستاوردهای خود به علاقمندان در این نمایشگاه، زمینه های همکاری جدیدی را برای دانشجویان فراهم نمود.

در ادامه ی فعالیت نمایشگاه افراد برجسته ی علمی، معاونین دانشگاه و مشاور شهردار بخشی از بازدیدگان غرفه مرکز آپا بودند.  دکتر سبحان اللهی رییس دانشگاه خوارزمی، دکتر مشهدی زاده سرپرست معاونت پژوهشی، دکتر قبادیان معاون آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت، دکتر رسول رسولی پور مشاور شهردار تهران، دکتر عبداللهی ریاست پردیس بین الملل دانشگاه خوارزمی نیز بازدیدکننده ی غرفه مرکز آپا بودند که وجود آپا را یک فرصت بسیار ارزشمند برای دانشگاه دانستند و بر گسترش هرچه بیشتر همکاری و روابط بین مرکز تخصصی آپا و دانشگاه تاکید داشتند.