کتاب آموزشی CEH ویرایش پنجم

یكی از معروف ترین و كاربردی ترین مدارك امنیت و هک، مدركCEH  یا مدرك تخصصی هک قانونمند است. مدرك CEH، مدركی امنیتی به منظور ارزیابی مهارت افراد در برقراری امنیت سیستم ها و شبكه های سازمانی و نیز كمك به آنها جهت مقابله با حملات و نفوذ هكرها است. در این دوره، افراد با تكنیك ها و روش های هك و نیز چك لیست های امنیتی آشنا شده و قادر به بررسی وضعیت امنیتی سیستم و شبكه ها خواهند بود تا نقاط ضعف آنها را شناسایی و برطرف سازند.

اغلب مردم بر این باورند كه هكرها، مهارت و دانش بالایی دارند كه می توانند سیستم های كامپیوتری را هك كنند و نقاط آسیب پذیر را پیدا كنند. در حقیقت، یك هكر خوب، تنها باید نحوه كار سیستم كامپیوتری را بداند و نیز بداند كه از چه ابزارهایی برای یافتن ضعف های امنیتی استفاده می شود. این مقاله دنیای هكرهای قانونمند را معرفی می كند. هك قانونمند نوعی هك است كه با مجوز سازمانی و برای افزایش امنیت انجام می گیرد.

مدرك بین المللی CEH مخفف Certified Ethical Hacker متعلق به EC-Council یا International Council of Electronic Commerce Consultants می باشد .این سازمان كه در نیویورك آمریكا قرار دارد شامل گستره وسیعی از اعضا در سراسر دنیا می باشد.

تاسیس این سازمان با استناد به این واقعیت صورت گرفته است كه دنیای فن آوری اطلاعات به سوی تجارت الكترونیك در حال حركت می باشد و لذا مدارك و دوره های EC-Council نیز بر اساس تركیب تجارت و آموزش تكنیكال و ایجاد بستر مناسب جهت دستیابی به یك كسب و كار موفق بنا نهاده شده است.این مدارك بر اساس ابعاد انكار ناپذیر e-business از جمله open standards, scalability, availability و security ایجاد گردیده و این سازمان نماینده شركتهای بزرگی از جملهMicrosoft ، IBM ، Xerox ، SONY ، Motorola ، Quantum ، Cisco و Verizon می باشد. در حقیقت EC-Council در دنیای صنعت صدای جهانی متخصصین تجارت الكترونیك بوده و در این راستا گام بر می دارد.
یكی از معروفترین و كاربردی ترین مدارك این سازمان مدرك CEH یا مدرك تخصصی هكرهای قانونمند می باشد.این مدرك بر روی تكنیكها و تكنولوژیهای هك از دیدگاه دفاعی تكیه می نماید.تكنیكهای Hacking شامل راهها و روشهایی می باشد كه طی آن برنامه ها به نحوی طراحی می گردند كه كارهایی فراتر از آنچه از آنها انتظار می رود را در جهت سیاستها و پروسه های امنیتی ، انجام دهند.

در ادامه لینک دانلود کتاب آموزش CEH ویرایش پنجم از انتشارات Dummies قرار گرفته شده است.

دانلود کتاب CEH