مرکز تخصصی آپا خوارزمی- اخبار تخصصی امنیت
رأی سنا اجازه می دهد تا FBI بدون ضمانت به سابقه مرور شما دسترسی یابد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1399/2/28 | 

ایالات متحده به تازگی رای داده است که به FBI و سایر آژانسهای امنیتی اجازه دهد بدون نیاز به حکم به تاریخچه های وب شهروندان آمریکا دسترسی پیدا کنند. سناتورها ران ویدن و استیو داینز در تلاش بودند تا محافظت از حریم خصوصی را در قانون اجرایی کنند، اما این اصلاحیه نتوانست با رأی واحد تصویب شود. قانون پاتریوت (ارائه ابزارهای مناسب مورد نیاز برای رهگیری و جلوگیری از عمل تروریسم) بخشی از قانونگذاری بحث برانگیز است که پس از حملات ۱۱ سپتامبر به تصویب رسید. این قانون به اجرای قانون اختیارات اضافی برای نظارت، از جمله محتوی های ضبط شده و همچنین جستجو های شخصی بدون اطلاع افراد.
مطابق گزارش The Register، علاوه بر این قانون میهن پرستانه، که قرار است این هفته تمدید شود، به آژانس ها این امکان را می دهد که تاریخ مرور افراد را بدون نیاز به حکم جمع آوری کنند. ویدن و داینس مسئولیت جلوگیری از تغییرات پاتریوت را از طریق نصب حکم اجازه دسترسی را بر عهده داشتند. اما اصلاحیه دو طرفه با آراء ۶۰ رأی از آستانه خود پایین تر آمد، در حالی که بسیاری از کسانی که احتمالاً رأی موافق داشتند، از جمله نامزد سابق ریاست جمهوری برنی سندرز،  غایب بودند.
ویدن گفت: "آیا در این زمان منحصر به فرد که میلیون ها شهروند قانون گذار در خانه هستند، درست است که دولت بتواند بدون حکم جاسوسی از جستجوی اینترنتی و مرور وب آن ها استفاده کند؟ آیا آمریکایی های متعهد قانون نباید نگران باشند که دولتشان از لحظه صبح هنگام بیدار شدن از خواب که رایانه های خود را روشن کنند که وقتی شب ها به رختخواب می روند مورد نظارت قرار میگیرند؟ اما این دقیقاً همان کاری است که دولت بدون اصلاحات توانایی انجام آن را دارد."



علاوه بر این اقدام پاتریوت توسط رهبر سنا میچ مک کانل تهیه شده است. که نه تنها امکان جمع آوری داده های جستجو و مرور را در بخش ۲۱۵ قانون بدون دلیل احتمالی فراهم می کند، بلکه احتمالاً این داده ها نیز ذخیره می شوند و در اختیار آژانس های مختلف آمریکایی قرار می گیرند. با توجه به اینکه Covid-۱۹ باعث شد میلیون ها آمریکایی بیش از هر زمان دیگری از اینترنت استفاده کنند، این رای به منزله ضربه ای برای طرفداران حریم خصوصی است. مادربورد گفت: "این یکی از بدترین قوانینی است که در قرن گذشته به تصویب رسیده است".
نشانی مطلب در وبگاه مرکز تخصصی آپا خوارزمی:
http://khu.ac.ir/find-74.8879.57740.fa.html
برگشت به اصل مطلب